finally result dah keluar

bila kami dengar ura ura result nak keluar,esoknya pagi2 kami pergi univesiti,,nak tengok result
bila pergi,,vice dean kata after zuhur,so okay kami pergi minum2 dulu,after zuhur kiteorang masuk univesiti balik,budak arab pun ramai dekat floor tu,nak tunggu result jugakk,,

result tahun last ni,bedebar,tapi kurang bedebar sebab kita dekat mesir,kalau biasa dapat result masa dekat malaysia,,bila masuk bilik pegawai yang jaga kami student malaysia,debar makin laju,
bila ketua batch masuk bilik tu bawak result lagi debor,,

lulus ke tak?
alhamdulillah,lulus,lepas nak graduate tahun ni,,
alhamdulillah officially dah habis study,,
officially : bachelor dental medicine and surgery (BDMS)

tapi dalam happy besyukur,sedih ada rakan sepejuangan yang masih kena beperang,,untuk amik kertas yang tak lepas,
mesti la nak semua graduate sama sama tahun ni,,hilang sorang pun kita dah terasa,,
i hope everything will be fine,insyaAllah kullu kuwais..(insyaAllah semua okay)



aku tahu sejauh mana kita simpati,kita takkan dapat faham apa perasaan berada dekat tempat diorang,
subjek core yang susah sangat ..sebab buku tebal macam apa,40 chapter pulak,,
tapi aku tahu dorang mampu! doa kami besama kalian, 

oh tahun first time aku take part dalam uruskan result batch,duyun2 orang whatsapp tanya result masing2,,sehari pegang fone balas result dorang satu satu,,macam mana lah tahun sebelum ni sorang je wakil uruskan result,mesti penat,
* ni ke perasaan jadi keyboard warrior ,hiks

kami akan berkonvo pada bulan oktober ni,,doakan rakan rakan sepejuangan saya yang akan berjuang lagi sekali,,semoga kami semua dapat bergraduasi sama sama ,,amiin 



17 komen:

Mazni Munawar said... [Reply]

wah dah habis belajar, tahniah! boleh panggil doktorla lepasni kan, hehe

mamapp said... [Reply]

Alhamdulillah.. Tahniah ye.. lepas ni dh masuk dunia pekerjaan dah

· 티카 런던 · said... [Reply]

Congratulations on your graduation!

Qairina said... [Reply]

congrats yer :)

Siti Yang Menaip said... [Reply]

alhamdulillah tahniah !! selamat bergraduasi ^^

Farah said... [Reply]

Alhamdulillah. Tahniah ya! :)

Nina Mads said... [Reply]

alhamdulillah lulus.. tahniah

Siti Nurzafirah said... [Reply]

congrats! In sha allah, doa untuk yang lelain supaya dapat konvo bersama

Eeiou _ said... [Reply]

Alhamdulillah. Bestnyaaaaa! Congrats sis ❤

nuyui a.k.a miss YUI said... [Reply]

alhamdulillah tahniah.

amira faqihah said... [Reply]

terima kasih semua :)

dear anies said... [Reply]

alhamdulillah tahniahhhh selamat berkhidmat utk masyarakat

dear anies said... [Reply]

p/s br sempat menjengah arini

Mime MF said... [Reply]

Alhamdulillah, congrats!

Rasya said... [Reply]

congrats doc!

Siqah Hussin said... [Reply]

Congrats Amira!! Bolehlah jumpa doktor gigi Amira pasni. Lama dah tak check gigi. Hehe.

Hanis Amanina said... [Reply]

Selamat bergraduasi :D All the best to the rest jugak :)

hanisamanina.com